Gratis Hap- en Traptocht

zaterdag 22 september 2018

De Dorps- en wijkraden van Schijndel organiseren op zaterdag 22 september vanaf 14:00 uur een hap- en traptocht van 10 of 15 kilometer. Daarin willen ze jong en oud kennis laten maken met een bijzondere plek in hun wijk. Overal zijn gratis hapjes en drankjes verkrijgbaar. Voor de kinderen worden leuke activiteiten opgezet zoals springkussen, een draaimolen, een challenge parcours, een fotoshoot met dieren, schmink enz.

Vind je  het leuk om mee te doen? Geef je dan voor zaterdag 15 september op via het emailadres info@wijbosch.com voor Wijbosch, waar je wilt starten. Geef aan met hoeveel volwassenen en hoeveel kinderen je komt, dan kunnen wij voldoende hapjes en drankjes inkopen. Degenen die graag een rondleiding willen in heempark De Blekert moeten dat ook even aangeven zodat men voor voldoende begeleiders kunnen zorgen. Bij het startpunt krijg je een kaart met de te volgen route.

Voor Wijbosch starten we bij de Dorpsmoestuin in het park van sint Barbara, fietesen via de schoolstraat, ingang facilitair centrum Laverhof.

Telefonisch aanmelden of whatsappen kan ook via 06-42926768 Interesse rondleiding heempark aangeven!!!

Agenda