De Schakel beperkt OPEN

dinsdag 2 juni 2020

Volgens richtlijnen van de rijksoverheid kunnen de dorps- en buurthuizen en ontmoetingscentra weer open vanaf 1 juni.

 

We hebben als Dorpscentrum besloten om weer (beperkt) open te gaan.

 

Opening van ons gebouw

Vanaf 08-juni 2020 kunnen een beperkt aantal activiteiten in de Schakel weer plaatsvinden. Dit mits we aan de gestelde voorwaarden van de overheid m.b.t. de covid-19 regels kunnen voldoen.

Voorwaarde voor heropening is dat er een protocol voor coronamaatregelen aanwezig is.  Om ons dorpscentrum veilig te kunnen gebruiken hebben we een protocol opgesteld. Dit is ter inzage aanwezig in de schakel

.De Schakel is voorlopig alleen geopend voor kleine (max 16) vergaderingen en bijeenkomsten die (min 1 week vooraf) in de zalenplanner moeten worden aangevraagd. Deelnemers moeten van te voren schriftelijk worden aangemeld.(geen gezondheidsklachten) De Beheerder zal dan zorgen voor openen en sluiten. (met inachtneming van basisregels hygiëne  +1,5 afstand).

Het is uitdrukkelijk niet toegestaan om andere ruimtes in st Barbara te betreden dan die van De schakel zolang dit protocol van kracht is.

Het Stichtingsbestuur Dc “De Schakel”  Wijbosch.

24 september 2020
Voor info kunt u contact opnemen met de beheerder. Eventueel contact info vindt u op deze website
24 september 2020
1 september 2020
Dorpscentrum “De Schakel” Eerdsebaan 1 Wijbosch www.deschakel@wijbosch.com   Volgens richtlijnen van de rijksoverheid kunnen de dorps- en buurthuizen en ontmoetingscentra weer open vanaf... Lees meer
3 juli 2020
Dorpscentrum De Schakel is vanaf zaterdag 18 juli t/m 23 augustus gesloten. Vanaf maandag 24 augustus gaan wij weer (beperkt) open.    
3 juli 2020
Dorpscentrum De Schakel is vanaf zaterdag 18 juli t/m 23 augustus gesloten. Vanaf maandag 24 augustus gaan wij weer (beperkt) open. Wij wensen u een fijne vakantie.    

De Schakel
Eerdsebaan 1 5482 DA Schijndel

Agenda