Eerste KLETSMARKT Ruilnetwerk Wijbosch

donderdag 2 september 2021

KLETSMARKT maandag 6 september om 19:30 uur in Dorpscentrum De Schakel te Wijbosch.

Ruilnetwerk Wijbosch is een ruilkring. Dat wil zeggen dat de leden diensten en goederen uitwisselen in ruil voor punten, die wij talenten noemen. Heb je bijvoorbeeld talenten verdiend door een van de leden te helpen in de tuin, dan kun je die talenten gebruiken om een ander lid je fiets te laten repareren.

Je zet je hobby’s of kennis in om een ander van dienst te zijn. Je verdient daar punten mee die wij in Wijbosch ‘talenten’ noemen. Daarmee koop je van anderen iets waar je zelf behoefte aan hebt. Bijvoorbeeld schilderwerk, naaiwerk, tuinonderhoud, poetswerk of computerles.

Jij bespaart tijd en energie op klussen die je niet kunt of wilt doen (en een ander vindt ze juist leuk). Mooi toch!

Met het lidmaatschap van eenmalig €10 vergroot je je netwerk gigantisch, waardoor je met meerdere mensen in contact komt.

De KLETSmarkt is een maandelijkse bijeenkomst (eerste maandag van de maand) waarbij gezelligheid voorop staat. Elkaar ontmoeten en als je wilt je diensten of goederen onder de aandacht brengen. Je mag ook zelf deze avond mede organiseren op een plek die jij leuk lijkt voor de leden.

Op de KLETSmarkt is iedereen welkom, ook al ben je nog geen lid. Maak gratis kennis van het steeds uitgebreidere netwerk van talenten van jong tot oud. Samen elkaar steunen door te helpen mocht het nodig zijn. Je kan actief zijn zoveel je zelf wenst. Je maakt kennis van nog ongekende talenten, je ontmoet nieuwe gezichten, het verrijkt je.

Kom ook naar de eerste KLETSmarkt op maandag 6 sept in De Schakel voor alle informatie over het Ruilnetwerk van Wijbosch en omgeving, waar je je ook kan aanmelden. Tot ziens.

 

PROMO-team Ruilnetwerk Wijbosch

6 april 2022
30 januari 2022
  K.B.O. Wijbosch heeft besloten om de kaartavonden op dinsdagavond af te gelasten. Dit i.v.m. de coronamaatregelen. Wij zullen proberen om in het najaar weer opnieuw op te starten. Er zal te zijner... Lees meer
26 januari 2022
Vanaf 26 is de Schakel weer open met de geldende coronaregels. Deze liggen ter inzage in de Schakel.
21 december 2021
Beste inwoners (bezoekers), Dorpscentrum De Schakel is in verband met de coronamaatregelen gesloten t/m 14 januari 2022. Zodra er meer bekend gaat worden zullen we dit vermelden hier op de site.... Lees meer
10 december 2021

De Schakel
Eerdsebaan 1 5482 DA Schijndel

Agenda