Startbijeenkomst Ruilnetwerk Wijbosch verslag

dinsdag 20 juli 2021

 

Op maandagavond 19 juli was de startbijeenkomst van het Ruilnetwerk Wijbosch in Dorpscentrum De Schakel. Meer dan 30 mensen kwamen luisteren naar het doel en werkwijze van het nieuwe Ruilnetwerk. Na de introductie door Frank Mulkens vertelde initiatief neemster Jeanette Spierings wat haar geïnspireerd heeft om een ruilnetwerk in Wijbosch op te zetten.

Na de presentatie over de doelstelling, organisatie en werkwijze van het Ruilnetwerk Wijbosch, vertelde promo-team lid Trudy Hilkes het mogelijke spectrum van het netwerk door middel van vele leuke voorbeelden. Het Ruilnetwerk, wat een zo groot mogelijk netwerk wil maken, waar mensen voor en met elkaar hun behulpzaamheid kunnen tonen.

Dit Ruilnetwerk is voor de mensen anders dan bij de diverse werkgroepen waarbij men structureel een helpende hand toesteekt, hier is het vaker een incidentele hulpvraag. Wanneer het netwerk gaat groeien en zoemen, door elkaar te helpen, inspireren en ontmoeten zal er een hechte band met elkaar ontstaan, groter dan ieders individueel huidig netwerk, wat ook weer kan leiden tot meer inspiratie, gezelligheid en ontspanning.

Maandelijks zal er een KLETSavond zijn waarbij men elkaar kan ontmoeten, voorstelen van je talenten en mogelijk diensten of goederen kan laten zien. Vooral de gezelligheid staat voorop. De eerste is op maandag 6 september om 19:30 uur in Dorpscentrum De Schakel. Iedereen is welkom!

We hebben zowel voor als tijdens de startbijeenkomst acht nieuwe leden mogen begroeten en de inschrijvingen blijven binnen stromen. Voor meer informatie verwijzen wij naar de website: rnwwijbosch.nl en facebook pagina van Ruilnetwerk Wijbosch.

De presentatie van de avond was in handen van Jack van Zutphen. Fijne vakantie en zet 6 september vast in je agenda, tot dan!

 

6 april 2022
30 januari 2022
  K.B.O. Wijbosch heeft besloten om de kaartavonden op dinsdagavond af te gelasten. Dit i.v.m. de coronamaatregelen. Wij zullen proberen om in het najaar weer opnieuw op te starten. Er zal te zijner... Lees meer
26 januari 2022
Vanaf 26 is de Schakel weer open met de geldende coronaregels. Deze liggen ter inzage in de Schakel.
21 december 2021
Beste inwoners (bezoekers), Dorpscentrum De Schakel is in verband met de coronamaatregelen gesloten t/m 14 januari 2022. Zodra er meer bekend gaat worden zullen we dit vermelden hier op de site.... Lees meer
10 december 2021

De Schakel
Eerdsebaan 1 5482 DA Schijndel

Agenda