Beursvloer Meierijstad

dinsdag 17 april 2018

Beste maatschappelijke organisatie uit de gemeente Meierijstad,

 

Match mee tijdens Beursvloer Meierijstad

Op dinsdagmiddag 17 april 2018 geeft Burgemeester Van Rooij het startsein voor hét maatschappelijke matchevenement van de gemeente Meierijstad: Beursvloer Meierijstad. Een Beursvloer heeft tot doel de lokale betrokkenheid te versterken en zorgt voor duurzame samenwerking. We ontmoeten u graag samen met alle andere deelnemers uit het bedrijfsleven, het maatschappelijk veld, de overheid en het onderwijs van onze levendige gemeente.

 

Uw hulpvragen realiseren

Beursvloer Meierijstad biedt u de kans uw hulpvragen te realiseren. Bedrijven, onderwijsinstellingen en serviceclubs komen naar de Beursvloer om hun lokale betrokkenheid vorm te geven. Grote kans dat u als stichting, vereniging, vrijwilligersorganisatie of zorgorganisaties deze steun goed kunt gebruiken bij het realiseren van uw maatschappelijke doelen. Zo geeft u de gemeente Meierijstad nog meer kleur! Zeer belangrijk: Op de Beursvloer sluiten we matches zonder geld. Er wordt onder meer gehandeld in materialen, menskracht, expertise, communicatie(middelen) en activiteiten. Volg voor alle ruilmogelijkheden deze link.

 

Van speeddate naar win-win

Op de matchvloer ontmoet u al rondlopend via speeddates de aanbiedende partijen. In een korte krachtige pitch vertelt u wat uw organisatie doet en welke hulpvragen u ingevuld probeert te krijgen. Heeft de aanbieder geschikt aanbod voor u en ontstaat er een klik dan kunt een match met elkaar sluiten. Een match wordt compleet doordat u een passende, bijzondere, of ludieke tegenprestatie afspreekt. Dit alles wordt vastgelegd op een matchformulier en bekrachtigd door de notaris. Voorafgaand aan de Beursvloer bieden we u een training aan waarin we de totale gang van zaken rond de Beursvloer uitleggen en u helpen een krachtige pitch en beknopte hulpvragen te formuleren.

 

Kom ook 17 april en match mee tijdens dit bijzonder matchspektakel! U kunt uw organisatie opgeven voor Beursvloer Meierijstad door te klikken op de volgende link www.beursvloermeierijstad.nl.

 

Tweede Beursvloer voor gemeente Meierijstad

Voor Beursvloer Meierijstad bent u op 17 april 2018 van harte welkom in de ruime aula van ROC Leijgraaf in Veghel. Beursvloer Meierijstad is de opvolger van Beursvloer Schijndel waar in oktober 2016 liefst 94 matches tussen vraag en aanbod werden gesloten in het Elde College. Omgerekend bedroeg de maatschappelijke waarde een fantastische € 136.450. Dankzij het grote succes van Beursvloer Schijndel mocht een tweede gezamenlijke editie voor Veghel, Schijndel en Sint-Oedenrode niet uitblijven. Proef alvast sfeer via de filmimpressie van Beursvloer Schijndel 2016

 

Save the date

Zet alvast in uw agenda: 17 april 2018 / 16.30 – 19.00 / ROC Leijgraaf, Muntelaar 10 in Veghel. We ontmoeten u graag! Voor uw vragen neemt u contact op met projectleider Angelique Ottens via 06-38351304.

 

Met hartelijke groet,

 

Namens projectgroep Beursvloer Meierijstad:

 

Pieter Snelleman, Voorzitter Schijndels Netwerk voor Ondernemers

Isabel Klerkx, eigenaresse Piccobella

Trix Cloosterman, directeur Welzijn de Meierij

Gonnie Smulders, procesadviseur ONS Welzijn

Ingrid Smit, Sociaal werker ONS Welzijn

Angelique Ottens, directeur Sharity

Agenda

23
maart
zaterdag 23 maart 2019
29
april
maandag 29 april 2019
05
juli
vrijdag 5 juli 2019
11
oktober
vrijdag 11 oktober 2019