Jeugdoptocht Schorsbos

zaterdag 2 maart 2019

In deze rustige maand januari is het een prima tijd om aan de slag te gaan voor de Jeugdoptocht. Misschien heb je al een cool idee en/of ben je al druk bezig met de voorbereidingen.  

Vind je het lastig om een idee te vinden, bedenk dan dat het niet zo ingewikkeld hoeft te zijn. Ideeën vind je overal, zoals bij TV programma’s, een tekenfilm of filmpjes op YouTube. Of ga voor het carnavalsthema van Schorsbos “Schorsbos Kwekt”. 

Het uit te beelden thema dient wel een jeugdig karakter te hebben.

Deelname is gratis. Iedereen die mee doet krijgt een mooie prijs van de organisatie.

Je hebt nu nog tijd genoeg om iets te bedenken en te bouwen, dus aan de slag!!

Natuurlijk hoeven de kinderen en tieners niet alles alleen te doen. Volwassenen mogen zeker  meehelpen met het ontwerpen en bouwen. 

Tijdens de optocht draait het natuurlijk wel om de kinderen en staan zij in de belangstelling. 

Na de optocht kunnen de kinderen (en alle ouders natuurlijk) dansen, hossen en springen in Dorpshuis de Schakel bij “Spektakel in de Schakel”. 

Er staan enkele optredens op het programma en rond 17:00 uur vindt hier de prijsuitreiking plaats en natuurlijk ook de trekking van de loterij met als hoofdprijs een dagje naar de Efteling voor 4 personen.! 

De organisatie hoopt op veel aanmeldingen en is van plan om er voor de 56ste keer een groot feest van te maken! 

Het inschrijfformulier en meer informatie over de jeugdoptocht Schorsbos kun je vinden op onze website jeugdoptocht.schorsbos.nl.

Agenda

donderdag 25 april 2019
29
april
maandag 29 april 2019
05
juli
vrijdag 5 juli 2019
11
oktober
vrijdag 11 oktober 2019