Voorbeelden

Voorbeelden
*Praktische hulpvragen: vervoer en/of begeleiding naar een ziekenhuis/specialist, een boodschapje doen, een tuinklusje, sneeuwruimen, iemand wegwijs maken in het gebruik van de OV-chipkaart, een dakgoot schoonmaken, de afvalcontainer bij de weg zetten, zware voorwerpen verplaatsen.
*Technische hulpvragen: een plankje bevestigen, een kastje in elkaar zetten, een schilderij ophangen, een schutting vastzetten, een snoertje wegwerken, een plafondlamp verwisselen, een stekker repareren, een verwarmingsketel vullen, een losse gordijnrail ophangen, een verstopte afvoer ontstoppen, een computerprobleem oplossen, een apparaat installeren.
*Administratieve hulpvragen: een lastige brief schrijven, een toeslag aanvragen, een formulier invullen, hulp bij gebruik Ipad of tablet.
*Informatie en Advies: aanvraag Wmo voorziening, meedenken bij zorgvragen, samen het keukentafelgesprek voeren, een luisterend oor.
*Gerichte aandacht: iemand voorlezen, iemand bezoeken, met iemand toeren (naar bijv. de markt, een galerie), met iemand wandelen, met rollator of in een rolstoel (voor de beweging of de frisse neus), gebruik maken van dagje De Ontmoeting
*Onderlinge aandacht: als dorpsgenoten met elkaar wandelen of fietsen, samen koken en eten, met iemand naar een theater of concert gaan.

Voor elke vraag proberen we een passend antwoord te vinden. Lukt het niet direct, samen met u zoeken we verder. Want: we hebben hart voor elkaar! U bent ’t Middelpunt.

Agenda