Dagbesteding De Ontmoeting Wijbosch 5 jaar

donderdag 30 april 2020

Dagbesteding De Ontmoeting uit Wijbosch bestaat 5 jaar. In deze moeilijke tijd wordt hier in stilte aandacht aan besteed. Al enkele weken kunnen de deelnemers  niet meer naar de wekelijkse bijeenkomsten komen. De coordinator Trudy Hilkes blijft toch aandacht aan hen besteden door middel van een bloemetje of kaartje. Elke week heeft ze een belronde naar de deelnemers maar gisteren ging ze iedereen langs met een appelgebakje en een kaartje:

Dag dag lieve gasten en vrijwilligers,

achter mijn computer zittend bedenk ik me ... dat vandaag, woensdag 29 april 2020, het 5 jaar bestaan van Dagbesteding De Ontmoeting, een feestdag had kunnen zijn.

5 jaar delen, een lach en een traan, 5 jaar lieve en bijzondere gasten, en een stel vrijwilligers met 't hart op de goede plaats! Met 5 keer 12 toffe uitstapjes, van Airport Eindhoven via een roofvogelshow op Lichtjestour inclusief bezoek frites tent.

Met fanatiek meedoen aan Flower Power en de Mererijstad puzzle, Bingo en spel ... etc.

En nu ...nu ligt alles stil, en is het stil...heel stil...te stil ...helaas ...

En ...ben ik diep in mijn hart blij ... heel blij,dat binnen onze groep, onze "familie" , iedereen er nog is...

Meer en minder gezond , maar gelukkig wel zonder Corona ... Houwen zo!

Ik houd van jullie, Op naar betere tijden en snel !!!

Lieve en dankbare groetjes voor 5 bijzondere jaren.

Trudy

1 september 2020
Dorpscentrum “De Schakel” Eerdsebaan 1 Wijbosch www.deschakel@wijbosch.com   Volgens richtlijnen van de rijksoverheid kunnen de dorps- en buurthuizen en ontmoetingscentra weer open vanaf... Lees meer
3 juli 2020
Dorpscentrum De Schakel is vanaf zaterdag 18 juli t/m 23 augustus gesloten. Vanaf maandag 24 augustus gaan wij weer (beperkt) open.    
3 juli 2020
Dorpscentrum De Schakel is vanaf zaterdag 18 juli t/m 23 augustus gesloten. Vanaf maandag 24 augustus gaan wij weer (beperkt) open. Wij wensen u een fijne vakantie.    
2 juni 2020
Volgens richtlijnen van de rijksoverheid kunnen de dorps- en buurthuizen en ontmoetingscentra weer open vanaf 1 juni.   We hebben als Dorpscentrum besloten om weer (beperkt) open te gaan.   Opening... Lees meer
31 mei 2020
In dit dorp zorgen ze goed voor elkaar, zeker nu WIJBOSCH - Een eenzame oudere een kaartje brengen. Even ’n praatje maken, checken of het ‘nog goed gaat’. In Wijbosch - 1400 inwoners - is het heel... Lees meer

Agenda