3 nov Halloween

3 nov Halloween

Verbreek de Halloween vloek in Wijbosch Kinderen en volwassenen uit Wijbosch en Eerde, we hebben iets leuks voor jullie! Bereid je voor op een spooktaculaire avond vol plezier en spanning. ???????????? Er heerst er een mysterieuze betovering over Wijbosch. Een eeuwenoude vloek die ons vredige dorpje in zijn macht heeft. De tijd is aangebroken om de betovering te verbreken. Want op Halloweenavond staat het lot van alle Wijbosschenaren op het spel! ???? Trick or Treat op vrijdagavond 3 november | 18.00u – 21.00u ???? Doe op vrijdagavond 3 november 2023 mee met Trick or Treat en verlos de Wijbosschenaren van hun zoetigheden. Trek je engste kostuum aan, neem je verzamelzak mee en ga op avontuur door de straten van Wijbosch. Je zult huiveringwekkende verrassingen en heerlijke lekkernijen ontdekken terwijl je de mysteries van ons betoverende dorpje ontrafelt.

  Trick or Treat op vrijdagavond 3 november | 18.00u – 21.00u  

Doe op vrijdagavond 3 november 2023 mee met Trick or Treat en verlos de Wijbosschenaren van hun zoetigheden. Trek je engste kostuum aan, neem je verzamelzak mee en ga op avontuur door de straten van Wijbosch. Je zult huiveringwekkende verrassingen en heerlijke lekkernijen ontdekken terwijl je de mysteries van ons betoverende dorpje ontrafelt. 

De spelregels 

Doe mee aan de Trick or Treat van het jaar maar lees wel even deze spelregels: 

 Deze avond wordt exclusief georganiseerd voor kinderen t/m 12 jaar uit Wijbosch en Eerde of die hier naar de basisschool gaan. 

 Je bent vrij om je route te bepalen tijdens Trick or Treat; we geven je een plattegrond mee zodat je weet waar je mag aanbellen. Ongeveer 25 aanbeladressen in Wijbosch doen mee! 

 De organisatie maakt geen groepjes; ouders en kinderen zijn hier zelf vrij in. 

 De organisatie verzorgt geen begeleiding; jonge kinderen dienen door een volwassenen te worden begeleid. Ouders zijn zelf verantwoordelijk voor hun kinderen. 

  Uiteraard doet iedereen zijn best er spooktaculair uit te zien! Verenig je met ons op Halloween avond op 3 november aanstaande en laat de vloek van Wijbosch voor eens en altijd verdwijnen! 

Meld je aan via halloweenwijbosch@gmail.com, geef daarbij het aantal kinderen op en of er eventuele allergieën zijn waar we als organisatie rekening mee kunnen houden. 

Enkele dagen vooraf ontvang je meer informatie over het ophalen van de route. 

Heb je vragen? Neem contact op met de werkgroep Halloween Wijbosch: 

Brenda van Uden – 06 4672 0530 

Anniek van der Eerden – 06 2023 4644 

Mariska Eijkemans – 06 1097 2653

arrow_back_ios Terug naar overzicht